Meningen va att jag skulle köra ett pass nu på morgonen men så blev inte fallet idag. Vaknade upp ett par gånger i natt pga. en smärta i knät och rygg som gjorde att jag knappt kunde röra på mig.
Men det får bli en vilodag idag och får hoppas att denna verk bara är tillfällig från dom sprutor jag tog hos läkaren i början av veckan. I stället blir det att fortsätta mina planer på den kommande hälsocampen jag ska dra igång.
Har fått väldigt mycket frågor om denna och det kommer vara så att jag kommer dra i gång en HälsoCamp i Skövde där folk som har övervikts problem får söka till, första hälsocampen kommer jag ta in 20 personer.
Dessa kommer att under 14 dagar leva, träna, äta och gå på föreläsning om hur dom ska ta sig igenom sina problem med hälsan, detta kommer va väldigt personligt och ingen Camp som denna finns så pass på och håll utkik på hemsidan för platserna kommer gå åt snabbt när det väl är dags att anmäla sig.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us