20130123-111558.jpg

Känns fantastisk skönt att vara igång med träningen igen!!! Att ha varit borta från all träning i ca 2 månader gör att man tappar mycket väldigt fort och gör att det blir jobbigare att komma tillbaka.

Men med rätt motivation och hjälp så kommer man långt och det är precis va jag har runt mig just nu.

Jag har precis tecknat ett nytt avtal med ett nytt gym i Skövde som bara ligger 50 m från mitt jobb. Detta är fantastiskt skönt för då har man inga ursäkter till att inte träna och särskilt när gymmet är öppet 24/7.

www.elinssportclub.se

Tack Robert och Johan för detta initiativ att start ett nytt gym och lycka till!!! Jag vet att jag och många andra kommer att köra sten hårt på ert gym.

20130123-111617.jpg
Idag blev det ett pass på crossen i 60 min på nivå 20!!! Kändes underbart

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us