Nu börjar det hända en hel del i träningen när det gäller träningen. Känns oerhört skönt att kunna träna på rätt sätt, och med rätt teknik. Har aldrig tidigare riktigt tränat styrketräning även under tiden jag var elitidrottare eller i mina ungdoms år. Men styrketräning är en bra förebyggande träning om man tränar rätt, om man ska hålla en hel och lång säsong som många idrotter är idag så bör man träna styrka. Jag tycker att som idrottare och förening att man ska ta till rätt hjälpmedel för att lära sina ungdomar att börja i tid men det viktigaste av allt är att få dom att träna med rätt teknik så att dom inte skadar sig.

Av egen erfarenhet så tror jag det blir grymt att jobba också mycket med den mentala biten för att kunna lära sig så mycket mer om sin egen kropp och hur den fungerar. Hur lång tid det tar för kroppen att anpassa sig till det man utför och VARFÖR man gör det.

IMG_3753.JPG

IMG_3768.JPG
Att hitta en balans i livet så att den blir hållbar är det som är viktigast för mig just nu. Lära lära ta in ta in så mycket som möjligt. Ta hjälp av kunniga människor som kan hjälpa en på sin resa. Att omge sig själv med människor som ger dig energi istället för att omge sig med energi tjuvar som bara får en att tveka på sig själv.

Idag vart en fantastisk bra dag!! Jag börjar känna skillnad och min PT börjar lasta på för att han märker att jag klarar mer än va jag själv trodde jag skulle klara. Idag blev det benböj på 100kg 3rep*10 för några månader sen trodde jag aldrig jag skulle fixa detta eftersom jag har haft så stora bekymmer med mina atroser. Det blev också en bens benböj 3*10 på varje ben. Sen var det dags för raka marklyft som jag jobbar mycket med och känner att den kommer sakta men säkert, där blev det 3*10 på 30kg. Inget märkvärdigt men för mig är det fantastiska steg som jag känner.

Det finns en skara människor som jag har runt omkring mig som vet vad jag kämpar med och denna skara människor är JAG mycket tacksam för att ha runt omkring mig NU. Ni ger mig sån fantastisk energi och jag lär mig massor varje dag.

Nu blir det slut planering av vårt sista HälsoCamp3 för i år och det ska bli så fantastiskt roligt att åka upp igen och få träffa alla fantastiska deltagare som ska vara med.

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us