Nu har man äntligen tagit tag i sitt liv igen. Efter mycket skit sen man kom hem från BL så har det bara varit uppförsbacke . Det har varit skador, massor med jobb att ta igen, familjen och mig själv. Det har kommit så mycket emellan så att jag tappade bort mig själv. Jag har hjälp massor andra att hitta motivation och inspiration för att nå sina mål och tappade fokus på mig själv.

Efter att ha haft massor med bortförklaringar till att inte fullfölja min träning så tappade jag själv motivationen. Jag visste vad jag va tvungen att göra men kom inte till skott, jag hade hamnat i den onda cirkeln igen
:(.

Jag mådde så dåligt igen så va tvungen att hitta tillbaka, jag tog kontakt med en god vän Nico Prohorenko och bad om hjälp att hitta tillbaka. Nico tog sig an mig och ville hjälpa mig tillbaka.

Vi började för 4v sedan och han va igång 3 dagar innan nästa bakslag kom!!! Farfar gick bort och jag visste att jag skulle tappa bort mig igen. Nico bad mig att ta det lugnt i 2 veckor och sen skulle vi börja om.

Nu har det gått 2v sen vi började om och jag är så jävla taggad och ska tillbaka till min målvikt. Efter att kört 1 h träning varje dag i 2v och ätit rätt samt kontinuerligt så har jag tappat 7kg!!!! Damn!!! Bring It On Bayby…. För nu finns det bara en växel och det är ända in i kaklet.

Följ min resa här där jag kommer skriva och lägga upp bilder hur det går.

Love U All

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us