20140715-202914-73754699.jpg

Att folk håller på med olika dieter fram och tillbaka vet jag aldrig kommer att funka för att jag har själv testat i stort sett det mesta.

Idag blev jag intervjuad av diet.se om hur vi gjorde i Biggest Loser.

Jag förespråkar inga dieter och tycker bara att man ska göra det på rätt sätt. Vad är rätt sätt? Alla är vi olika och jag tror mest på att lära sig så mycket som möjligt om sig själv. Att lära känna sitt JAG. Jag tycker att bästa sättet är att hitta något som kommer funka resten av livet, små förändringar varje dag som leder dig mot rätt riktning.

Va inte rädda för att fråga om hjälp eller att anlita någon som kan, det är viktigt att läsa på allt man vill uppnå och skriva upp sina mål. Men för att nå sina uppsatta mål måste man först börja med att ALLTID göra det för sin skull och ingen annan. Oftast har det blivit för att någon sagt att man är tjock eller att man borde gå ner lite i vikt. GÖR DET FÖR DIN SKULL OCH INGEN ANNAN. DU MÅSTE VILJA DETTA.
Här kan ni gå in och läsa artikel:
http://diet.se/sa-gick-biggest-loser-deltagaren-ner-i-vikt/

Contact us