20120731-212006.jpg

Ja då har man vart och klippt sig och gjort sig lite fräsch. Efter klippningen så frågade frisören om jag ville raka mitt skägg, visst fick han raka mig kändes lite lyxigt att slippa göra det själv. Allt detta för endast 80:- ;).

Kom hem till lägenheten och fixade med hemresan så fick gå till ett kontor som låg 1 km från vårt område väl framme så insåg jag att jag glömt ett av passen hemma så det blev att springa tillbaka och hämta det och springa tillbaka.

När det var fixat så blev det lite vila och sola för att sedan gå upp och köra ett pass på gymmet.

Väl nere på gymmet blev det ett löppass på 5 km och lite styrketräning och tro mig jag svettades floder i denna värme. Men det kändes jäkla skönt efteråt.

Nu på kvällen blev det en promenad med familjen, en runda på ca 7 km så det var väldigt skönt det också.

Tycker jag har skött mig bra under denna tid jag har varit här nere.

Va tycker ni ;;)).

LoveU all.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us