Hejsan!

Slejman Karadag heter jag född 1978

Jag var med i Biggest loser Sverige 2011-2012.
Jag är en före detta elitidrottare i handboll och har växt upp med sport i alla former tex. Handboll, fotboll, basket, tennis, vollyboll och golf m.m. Jag blev Europamästare för juniorer i handboll.

Men idrotten fick tyvärr ett tråkigt slut jag skadade mig och fick sluta min aktiva karriär. Detta gjorde att jag hamnade i en djup depression och gick upp från 95kg till 135kg på 6 månader.

Jag är gift och har 5 barn. Min fru Maria våra barn Vanessa , David , Emma, Vicktoria och Daniel .
Detta är varför jag sökte till Biggest Loser för att komma på benen igen och orka med mitt liv. Jag hade nått botten men bestämde mig för att ge det en sista chans, när jag såg att dom sökte deltagare till Biggest Loser så skickade jag in en ansökan.

Av ca 3000 sökande skulle dom plocka ut 14 personer och jag fick efter många samtal åka upp till Stockholm för en intervju med produktionsbolaget då var det bara 200 sökande kvar. Intervjuven gick bra och jag fick åka på slutaudtion veckan efter då var det endast 52 kvar. Efter en hälsokontroll och några intervjuver så var det dags att åka hem och invänta svar. Det gick 2 veckor då fick jag ett samtal och ett härligt besked om att jag var en av dom 14 som har tagits ut att delta i Biggest Loser.

Jag skapade KBK HälsoCamp efter ha lärt mig hur mycket den mentala biten spelar roll i dagens samhälle. KBK räddar liv, den räddade mitt.

Följ nu min resa.

Hoppas jag kan ge inspiration och motivation att nå era mål.

MVH

Slejman Karadag

Kontakta gärna mig!

8 + 1 =

Contact us