Jag är helt slut efter dagens andra pass. Känns fantastiskt skönt att man nu börjat om på nytt för att nå dit man vill, jag har väldigt mycket bra folk runt omkring mig som stöttar mig för att göra denna resa igen.

Jag vill bara tacka alla som hänger på och följer denna resa jag ska göra och hoppas att kunna inspirera er där ute till att kämpa och nå era mål som ni satt.

Kom precis hem från dagens andra pass och det blev styrka som jag koncentrerade mig på. Det blev lite marklyft ( första gången i mitt liv ) axlar, bröst & rygg. Det blev också promenad till och från gymmet.

Nu är det bara att vila för att köra ett pass imorgon bitti.

Dagens mat blev:

Frukost: 1 lätt kesella, 2 ägg

Mellis: 1/2 kesella

Lunch: sallad, 120g räkor , gurka , och paprika samt lite citron

Mellis: 1/2 lätt kesella

Middag: 120g fläskfilé och lite gurka

Mellis: ett äpple

Kämpa på nu allihopa love U all

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

20130415-231233.jpg
Resultat från dagens andra pass 😉

Contact us