IMG_3807.JPGSitter just nu på gymmet och ska strax börja mitt pass som är styrka för överkropp med min PT Oscar Ljungblom och ser fram emot det fast jag är sjukt trött och börjar känna av hur hårt vi börjar köra så VILL jag detta. Att jag ser resultat gör mig LYCKLIG.
Glad är ett VAL- lycka är homonrespons ( Coach Jaquline ) efter detta får jag några dagar vila och då ska jag verkligen sätta mig ner och kolla min resa dom senaste 6 månaderna och fundera lite vad JAG har gjort som börjar få mig att känna lycka igen, för det kan jag lova er det va länge länge sen jag kände i min kropp.
Tack för att ni finns och puschar och peppar det behöver jag.

Dagens pass bestod av:
Första är sittande rodd + hantelpress på rak bänk. Sen latsdrag + snepress i Cable cross. Sen facepulls och pullover.
Är sjukt nöjd med passet och känns att PT Oscar börjar lasta på tyngre och tyngre för att han ser att jag klarar det.

Skoj också att börja se lite skillnad i spegeln när man tittar. Att känna att det börja ge resultat i min träning. Den bilden längst ner till vänster är för 4-5 veckor sedan precis innan jag började mina PT pass. Den översta bilden är från idag efter mitt pass i morse.

IMG_3811-0.JPG
Tack verkligen allihopa för att ni finns och peppar & puschar mig.

LOVE U ALL
Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us