Hej alla underbara!! 

Idag gjorde jag en restart!! En reboost för att komma igång igen med träning och tänk. Att kunna ha någon att bolla sina tankar med och jobba sig framåt från sitt tänk och stress som har varit en jobbig bit iallafall den senaste tiden från november månad fram till nu. 

Nu tar jag nya tag och med hjälp av några underbara människor runt omkring mig så kämpar jag mig tillbaka. Som jag har sagt sen början av året så ska jag se till att 2015 blir mitt år. Hade ju HälsoCamp5 den 5-8 mars och shit det va den jobbigaste hittills mentalt mässigt då jag brakade sönder efter camp4 så höll jag på att tappa allt med KBK att göra men tack vare 2 personer jag orkade ta mig upp igen. 

Nu är det nya tag och som sagt en restart och jag ska jobba mot att bli mitt bästa JAG och ingen kan väl va en bättre Slejman än jag själv?

Contact us