Hej alla underbar!! 
Igår fick jag chansen att ha en snackis ”föreläsning” hos Friskvakten Skövde i Friskis & Svettis lokaler. Det blev lite kort varsel att jag kunde ställa upp pga att jag va så sjukt nervös över att göra detta. 

Men jag tog mig mod att göra detta och satte ihop ett helt nytt material och jag ville verkligen göra detta!! 
  
Att blotta sig för människor om sitt förflutna och hur man lyckats hantera sin situation från vart man va till vart jag är idag är inget man bara gör hux flux. Det krävs bearbetning, planering och mod som jag byggt upp på dom senaste Camperna där jag pratat lite om det. 

Mitt mål är att försöka hjälpa människor som har eller haft samma problem och hjälpa dom framåt så som jag fått hjälp. Jag hoppas verkligen att inom en snar framtid kunna börja föreläsa öppet som jag gjorde igår. 

Om gårdagen som var fick jag precis en utvärdering vad personerna tyckte och en sammanfattning: 

Utvärdering gjordes 2015-10-20

Ge betyg 1-10 på innehåll där 10 är 100% toppenbra

Betyg: 10, 9, 7, 8, 7, 9, 10, 8, 9 = medelvärde 8,56

Ge betyg 1-10 för framförande där 10 är 100% toppenbra

Betyg: 10, 10, 7, 7, 7, 8, 10, 6, 10 = medelvärde 8,33

Något övrigt du vill framföra?

Kommentar:

Tycker att det var intressant att lyssna på en vanlig människa som lever ett vanligt liv. Det var lagom långt. Synd att inte fler fick höra detta. Man fick sig lite tankeställare.

Jätteroligt att vi ordnar saker i föreningen. Synd att det inte kom mer värdar och ledare… Tycler att innehållet var bra. Viktigt att hitta källan till sitt beteende. Han var sig själv, lite nervös först.

Jag tyckte verkligen att det var super ikväll. 10 i topp. Han skulle kunna prata dubbelt så länge om samma sak men mkt bra. Från start till nu. Hans resa är stark och det kan han framföra ärligt, genuint med fötterna på jorden och med öppet hjärta. Han har ett enkelt och bra sätt att framföra sig och det känns inte tillgjort och det kommer från hjärtat och han är en riktig inspiratör. Kram och tack för ett bra initiativ.

Jag vill tacka Friskvakten för ett bra initiativ och för att jag fick chansen att va först ut. Vill även tacka Susann Lindelöf som ställde frågan om jag vill göra detta. 

Kärlek & Respekt
LOVE U ALL 
Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us