Hej alla underbara!! 

Japp snart är det dags och pulsen börjar öka och hjärnspökena börjar hitta min svaga punkt. Jag är sjukt orolig men jag känner att allt kommer att gå bra, eller jag har intalat mig själv att allt KOMMER BLI BRA!! 

Ni undrar säker vad jag snackar om? 

På måndag den 17/10 så kommer jag att göra en gastric sleeve operation (överviktsoperation) då jag under den senaste 6 mån har tagit massa prover eftersom min kropp inte längre svarade på allt jag gjorde typ träning, kost mm min kropp la bara av och den metabolism i min kropp var helt rubbad. 

Jag tog beslutet utifrån hur jag och min kropp mår här & nu vilket är väldigt dåligt den senaste tiden. Mentalt väldigt stark men den fysiska hälsan har blivit avsevärt mycket sämre det senaste. 

Jag vill må bra det vill vi nog alla!! Jag har jobbat otroligt mycket med den mentala biten nu i 2 år efter allt som jag fått kämpa med. Jag är oerhört tacksam att jag haft underbara mönniskor runt om kring mig som fångat upp mig, vilket gjorde att jag kunde bestämma vilken väg mitt liv skulle fortsätta. 

Men snart är dagen här, jag har kämpat i många många år efter Biggest Loser med min vikt, mina skador, mm för att kunna hantera all stress som uppkom efter man vart med i tv.

Jag är livrädd!! Jag har opererat mig många gånger innan och har väl inte haft turen på min sida på dom operationerna!!! 

Men jag har intalat mig själv och peppar mig själv nu i 2 veckor försökt bygga upp en positiv bild över hur denna dag kommer att bli. ÄNDÅ kommer dessa hjärnspökena och jag hör dom säga 

”tänk om det blir som dina andra operationer då kommer du döööööö ”

Jag blir otroligt rädd och börjar tänka om och jag vet att jag tagit sista sekunden beslut förut men nu är jag bestämd jag ska genomgå denna och jag ska klara mig igenom detta. Jag har under dom senaste 3 åren byggt upp en otrolig kunskap om välmående jag har börjar plugga på bästa skola The Academy för att lära mig ännu mer om kroppen och välmåendet. Jag vill ta detta ännu ett steg längre nu att kunna förverkliga det jag verkligen vill i livet, att kunna pusha och peppa människor att måbra, inspirera andra och framför allt få folk att öppna ögonen och hjärtat. 

Vad jag menar med det sista är att man är inte SVAG om man räcker ut sin hand och ber om hjälp!! Man är inte SVAG om man bryter ihop!! 

Jag gjorde det tillslut och det va nog mitt bästa beslut i livet!! Vem vet vart jag vart annars?? Om jag får tro eller chansa vart det hade slutat så hade den vägen jag levde i vart mitt SLUT!!

Jag är idag otroligt tacksam och glad över mina senare val och snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv efter ännu ett nytt vägval. 

Håll tummarna nu!! 

KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

SLEJMAN KARADAG 


Contact us