Hej alla underbara! 

Tiden flyger fram och det känns riktigt bra. Det har snart gått 2 månader sen jag gjorde min sleeve och det känns bra. Jag har en känsla av att det kommer bli riktigt bra. 

I helgen så vart vi på en krogshow med våra underbara vänner Stefan & Anna på Knistad Herrgård vilket vart riktigt bra. 

Underbara Anna & Stefan ?

Min vackra fru ?

Coolt när Sveriges största Schlager låtskrivare kommer och hälsar ?

Damerna ville bara ha ett kort med Tomas G:son ?

Denna vecka har jag nu bestämt mig att försöka mig på några träningspass och känna hur det går för jag vill verkligen börja komma igång med det nu. 

Jag har dock ej bestämt riktigt vilket gym jag ska börja på??? 

Som jag skrivit innan så har jag haft riktigt svårt att se min egen förändring, visst känner jag en förändring men har svårt att se den bara. Så jag testade en kostym och la den med ett kort för ca 3-4 månader sen så fick även jag se en liten skillnad. Även vågen visar lite mindre och nu vill jag börja kämpa och ge mig själv den bästa julklappen ever! 

KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us