20120620-181943.jpg

20120620-181731.jpgDå va ännu 2 företag med och sponsrar hälsocampen det är Bungypump och VitaminWell. Tack snälla för att ni är med och tror på min ide och villiga att sponsra med lite material till campen.

Jag använder själv mina gåstavar från Bungypump när jag kör mina powerwalks. Under första tiden i Biggest Loser så varvade jag powerwalk och crosstrainer för att få upp mitt flås och tyckte att gåstavarna var grymt bra träning.

Nu börjar det att rulla på och känns otroligt roligt och spännande att få göra denna hälsocampen för att hjälpa andra att hitta inspiration och motivation att ändra på sina liv till det hälsosammare.

Jag har själv gjort denna resa så jag vet hur svårt det är att komma igång på rätt sätt. Så har ni någon i eran bekantskaps krets som vill hitta tillbaka så be dom kolla in hälsocampen och höra av sig.

Jag vet att många vill men har svårt att ta det sista steget för att anmäla sig, men kom ihåg en sak det är bara du som sätter dina egna gränser ingen annan.

Vore det inte skönt att få komma bort och bara tänka på dig själv under 2 veckor och bara få chansen att komma igång med träning och kost.

Contact us