Hej Sara!

Tack för din kommentar, jag blir alltid glad när någon lägger tid på att kommentera mina tankar. Du får gärna tycka och tänka precis vad du vill. Vad gällande KBK så har det absolut inget med mitt förflutna att göra. Jag skapade ABSOLUT inte KBK för att lura människor som du skriver.

Utan föra att driva mig själv framåt tillsammans med min kollega. Att du tycker KBK HälsoCamp är dyrt är upp till dig och eftersom du aldrig upplevt eller förstått vad ett HälsoCamp är då du jämför det med ett träningsläger på Playitas. Vi arbetar ej med träningsläger, det finns redan så många som du säger.

Vad gällande min och min kollegas vikt har absolut inget med någon metod att göra för vi JOBBAR inte med metoder. Min fråga till dig Sara är hur du kan DÖMMA människor som kommer på våra HälsoCamper ? Jag antar att du ej frågat någon deltagare som varit med på nått HälsoCamp? Det bevisar bara att du inte vet vad du pratar om och att du ej har läst dig till vad vi gör. Alla ekonomiska bitar går till enligt lag och via min kollegas företag då jag ej får ha ett eget som jag beskrev tydligt i mitt inlägg och i tidigare blogginlägg där jag blottat mig fullt ut. Hoppas du fick ut det du ville Sara och att din tid du lade ner på din kommentar gav dig energi i ditt liv.

Trevlig helg ,

Kärlek & Respekt

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us