IMG_5163.JPG Har du svårt att komma igång då tycker jag att ni ska ta en titt på detta. En presentation av min PT Lina Nicander. En grym och härlig tjej som vet vad hon sysslar med.

Lina Nicander heter jag och jobbar som PT, kostrådgivare och löpcoach på Energi Träningscenter i Skövde samt online via pto.nu. Min inriktning som tränare är framförallt viktminskning och omfördelning mellan fett och muskler.

Som personlig tränare jobbar jag med fantastiska människor varje dag där alla har olika målsättningar och förutsättningar. Min filosofi inom hälsa är att det finns inga snabba lösningar utan det gäller att hitta ett sätt som fungerar hela livet och i alla lägen. Då kommer resultaten och du kan få ett avslappnat sätt att se på kost och träning.

Är du redo för en förändring?
Just nu tar jag emot nya klienter både via gymmet (du behöver inte var medlem) och via www.pto.nu/trainers/linanicander .

Så vill du boka en gratis PT konsultation eller ha svar på frågor så kan du mejla mig via;
Lina@energi.cc eller ptlinan@hotmail.com

Kram

Lina Nicander
Personlig tränare
Energi Hälsostudio
0722 – 40 76 26

Contact us