Jag vill börja med att tacka alla som har gett mig denna chans att komma tillbaka. Först av alla vill jag tacka Marika På Meter Television som gjorde att jag fick denna chans i livet att va med i Biggest Loser, sen absolut alla andra också som varit med runt omkring. Den som jag ska tacka sen är min fru Maria som har orkat med allt, att jobba, ta hand om 5 barn samt att ha tid och ork helt själv. Att va borta från familjen i 10 veckor är väldigt svårt man fattar inte vad som händer i huvudet när man varken har telefon kontakt eller via datorn. Jag vill också skriva att jag träffade faktiskt några fantastiska människor därborta som jag blev vänner med för livet. Robert Wickström från Falun träffade jag på slut castingen i Stockholm inför sista intervjuven vi hade. En person som Robert är inte varje dag dom dyker upp i ens liv det bara sa klick och det kändes att vi hade varit vänner i 20 år. Innan vi lämnade Stockholm så sa jag till Robban att hoppas vi ses den 8 Augusti. När jag åkte i väg den 7 augusti lovade jag min fru att jag skulle lämna slöfocken där uppe och att jag skulle komma hem som en Hunk istället.

Den 8 Augusti samlades vi på Sabbatsbergs Sjukhus där vi skulle ta en del prover och vägas in. Den jag satt och väntade på va inte där och jag började bli lite orolig, men vi väntade på 1 person till som va sen och till min glädje så klev Robban Wickström in.

När vi väl kom till slottet så kom jag även och lära känna en väldigt sympatisk och godhjärtad människa Marko Leino från Stockholm.

Anna Melander min partner i det Röda laget är också en person som jag lärde känna på slottet. En ung blyg tjej som jag såg väldigt stor potential hos. Jag och Anna höll ihop ända fram till det skulle bli individuellt. Som ni såg i Biggest Loser så gick hon från klarhet till klarhet och fick till slut också hon en vinnarskalle som heter duga.
Jag Robban och Marko va dom som hängde mest tillsammans men dom andra va inne hos oss hela tiden för vårt rum var samlings rummet där alla va när man hade den lilla fritiden man fick.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

20120421-093636.jpg

Contact us