Hej alla underbara!! 

Ja vart ska man börja? Jag har tillsammans med min kollega Jessica nu arrangerat 10 st KBK HälsoCamps och jag är så tacksam att vi tog detta beslut att arrangera dessa camps för det har skapat en helt ny sida i mitt liv. Att få äran att lära känna nya människor, knyta nya kontakter och utvidga mitt nätverk på detta sätt hade jag aldrig kunnat förutspå. 

Jag är så lyrisk efter detta camp!! Alla som vart på ett camp vet vad det kan göra med en känslomässigt!! Jag vill bara tacka er ALLA för att ni gett oss denna möjlighet att driva detta för oss själva och er med oss på denna KBK HälsoCamp resan. Utan detta vet jag inte om jag hade stått här idag för detta har räddat mitt liv på riktigt. Idag åkte jag till jobbet med en eufori och glädje men ändå en tomhet och saknad från er alla kämpar. Ni ger mig en otrolig livsglädje och energi att vara den jag är idag. 

Det är svårt att förklara hur mycket ni alla betyder för mig och jag tackar er alla för den glädje ni skickar till mig genom att bara vara er själva. Sitter och läser mångas reflektion efter Campet som jag fått på mail, sms, FB mm och jag kan bara säga att ni alla berörde mig och jag sitter just nu med ett stort smile och någon tår av glädje. 

Jag vill också tacka alla inspiratörer, föreläsare och instruktörer som levererade på KBK HälsoCamp 10

Men jag vill rikta ett speciellt tack till en otroligt ödmjuk person som vi fick ha som PT på Campet John ” JP ” Lannefors. Tack för att du är du och en sådan härlig person som bjuder på dig själv och verkligen tog dig an denna helg med bravur. Från botten av mitt hjärta tack. 

LOVE U ALL

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Här kommer massa bilder från KBK HälsoCamp 10: 

​​

Haha vi körde slut på vår underbara JP


Contact us