Vill önska er alla underbar människor som stötta mig under detta 2015 ett riktigt gott slut och gott nytt år. 
Ett 2015 där jag jobbat otroligt mycket med mitt mentala och psykiska beteende och även brutit många hinder som jag nu har kontroll på. Jag har under detta år använt mig mycket av #mittår2015 för att ta mig i rätt riktning och avslutat ett sjukt jobbigt kapitel i mitt liv och tagit nya steg till att bli mitt bästa JAG. 
Jag är oerhört tacksam idag för att jag står där jag står och jag har många att tacka för det ( ingen nämnd ingen glömd ) ni har en speciell plats i mitt ❤️. 
Jag är också oerhört tacksam för allt 2015 har gett mig med KBK HälsoCamp alla underbara PT, Föreläsare och samarbetspartners och sist men inte minst ALLA DELTAGARE. Vilka fantastiska människor som jag fått lära känna och många nya vänner man fått. Tack tack tack från botten av mitt hjärta. 
Jag kommer nu skapa en ny #mitthälsosamma2016 Där mitt nya mål är satt. 2015 var en resa att stärka mig mentalt & psykiskt och 2016 ska jag nå mina mål att bli den starkaste och välmående versionen av mig själv. Jag hoppas att 2016 ska bli lika spännande och nyskapande för mig som 2015 varit och hoppas kunna knyta ännu fler underbara vänner och nätverka ännu mer. 
Jag ska också under detta fantastiska år vi har framför oss börja plugga på The Academy vilket gör detta år ännu mer spännande och jag ska vara ärlig jag är sjukt skraj men ska göra mitt yttersta för att lyckas. 
Ni är alla fantastiska och inspirerar på massa olika sätt. Fortsätt att vara er själva så ska ni se att allt går bara NI vill det tillräckligt mycket. 
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLIHOPA DÄR UTE!! 
  
KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

Contact us