Tack allihopa jag menar det från botten av mitt hjärta. Det betyder oerhört mycket för mig att så många av er hörde av sig till mig på ett eller annat sätt.

Jag är inte den som söker någon bekräftelse utan jag för nu detta för min skull för att jag ska hitta rätt spår igen i mig själv. Att känna så som jag kände igår betyder ju inte att man inte har någon men känslan va fruktansvärd igår men efter mitt möte med min Coach så började det släppa lite.
Jag är också så oerhört tacksam för att jag fått chansen att träffa en hel del underbara människor det senaste året som jag aldrig hade gjort om jag inte vågat testa på och gå på min magkänsla. Men resan har varit väldigt svängig och vi har skjutit en jäkla massa från höften där nu vi landat där vi är idag. Jag är oerhört glad över alla våra camps vi har anordnat och nu ser vi fram emot Camp5 den 5-8 mars.

(null)

(null)

(null) Att kunna stärka sig själv mot nya utmaningar och kämpa för att göra något åt sin situation är en start. Jag kommer behöva dessa camps för min egen skull för att jag ska kunna hjälpa mig själv och försöka nå mina mål och alltid utmana mig själv framåt.

Att få möta massa nya härliga underbara människor som strävar efter att bli sitt bästa JAG är ju bara det en härlig känsla att få var bland.

Är ni intresserade av att vara med på ett camp så gå in och kolla här: www.kbkhälsocamp.se

Tack alla ni som läser min blogg och skriver massa underbara kommentarer.

Kärlek & Respekt

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us