Enligt hälso och sjukvårds kansliet har skaraborgarna gått från mest hälsosamma personer till tjockaste i landet.

Så frågan nu är hur och vad dom ska göra åt detta problem. Jag har lagt fram ett super hett förslag till dom och hoppas verkligen att dom nappar på detta.

Jag har även tagit upp detta med HälsoCampen med dom att det skulle vara något dom skulle satsa på innan dom tar ett beslut om att låta folk med övervikt göra en magsäcks operation.

Att ge folk chansen att hitta sig själva med professionell hjälp. Jag var själv i den situationen för 1 år sen, jag hade fått en tid för operation men efter mycket om och men så bestämde jag mig för att avstå. Jag ville ge mig själv en ärlig chans till, och sökte in till Biggest Loser.
Det blev min väg mot ett bättre liv.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

Contact us