Jag vill först från botten av mitt hjärta tacka er alla som kommenterat, pushat, och önskar mig lycka till i mitt senaste inlägg. Hade aldrig räknat med att så många skulle in och läsa det jag skriver!! Har dom senaste dagarna haft folk som kommit fram till mig i olika sammanhang och bara börjat  prata och sagt till mig att DOM tänker på mig och håller tummarna. Jag vill bara säga till er allihopa!!

KÄRLEK & RESPEKT


Nu är jag här på sjukhuset och har haft en natt med mycket funderingar runt detta som ska hända idag. Va så frusen så nervös och även någon tår som föll. Precis innan jag åkte idag mot sjukhuset så tittade jag på barnen gav dom varsin bamsekram och sa hej då! 

Många har frågat mig hur och varför jag bestämde mig till slut att ändå göra detta ingrepp? 

Jag har ju haft tidigare väldigt negativa upplevelser med olika operationsingrepp vilket jag inte ville vara med om igen. Jag har kämpat, slitit, varit med i Biggest Loser, pulver dieter, svält dieter, träning, Powerwalks, styrketräning, 5-2, LCHF, ja näst intill allt. Efter BL så tappade jag 41kg! Jag tränade massor, va ute och sprang milen 3 ggr/v och dom som känner mig vet att jag inte är ett fan av löpning men jag började gilla det och jag kunde!!! 

Utöver dessa löpträningen så körde jag 3 pass i veckan styrketräning. Drygt 10 mån efter att jag kom hem från BL så hade jag gått upp 8kg. Jag kämpade varje dag för att hålla dessa  + kilona borta, jag slet, jag tig hjälp av personliga tränare, jag tog hjälp av människor som kunde mer än mig hur jag skulle göra för att inte börja falla tillbaks. Svaret jag fick va träna och ät mindre. 

Jag har från 2012 fram till nu träffat läkare i olika omgångar och sagt till dom att min kropp uppför sig väldigt konstigt och inte svarar på träning längre! Svaret va du måste öka träningen och äta mindre?  

Ca 1 år efter programmet så började jag få känningar i mina knän och det upptäckte att jag har atros i vänstra knä och en början till atros i högra. Jag har kämpat med dett länge och jag har misshandlat min kropp så mycket att jag idag har otroligt svåra atroser i båda knäna och börjar få känningar i höften också. 

Jag har letat i 3 års tid nu efter mina           ” VARFÖR ” i livet och lärt känna så otroligt underbara människor som hjälpt mig att hitta mitt rätta spår i livet igen. 

Jag har en underbar fru och 5 underbara barn som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag vill kunna vara med dom utan att min kropp sätter stopp för mig och begränsar mig för vad jag kan och inte kan. 

Jag kan säga till er VARFÖR jag tog detta beslut och det var ett egoistiskt beslut men mitt beslut!!! 

JAG VILL MÅ BRA. 

Jag ber att allt kommer bli bra och att jag slipper få några komplikationer och tack ännu en gång alla ni underbara som stöttar mig. Kommer blogga om denna resa så vill du haka på följ min resa här.

 


KÄRLEK & RESPEKT 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,                                          Slejman Karadag


Contact us