20120708-144228.jpg

Imorgon startar en ny 3 veckors tränings utmaning mot en vän. Han har också tappat lite motivation så nu ska jag utmana honom under 3 veckor, den som går ner mest under dessa veckor.

Det har nu gått exakt 11 månader sen vi åkte upp till det berömda Biggest Loser för att förändra våra liv.

14 personer olika problem men en sak gemensamt och det var att alla ville göra något mot sin övervikt ( fetma ).

Jag vägde 143,7 kg när jag va uppe och skulle vägas in och när jag såg den siffran så förstod jag att jag var tvungen att göra något innan det var försent. Jag bestämde mig på tåget upp till Stockholm att jag ska ge allt jag kan för att komma så långt som möjligt, för att få så mycket hjälp av tränarna som möjligt därborta och även få kroppen att lära sig hur man ska göra.

Jag känner mig oerhört stolt och glad när jag ser skillnaden idag och hur det påverkat mitt nya liv.
Jag vill tacka alla inblandade och även min familj som har stöttat mig på vägen. Man tror att det finns genvägar till att lyckas men det gör det inte. Man når dit man vill om man bara ger det en chans.

Det viktigaste är att tro på sig själv och inte se hindren utan se alla möjligheter istället? Det är bara du själv som sätter gränserna för hur långt du vill nå.

Contact us