I helgen nu så fick jag va med i
TRIM-SM I handboll killar +35. Jag tillsammans med några gamla handbolls vänner drog ihop ett lag och spelade SM på Arena Skövde. Trodde aldrig jag skulle kunna vara med på grund av mina smärtor i knät. Veckan innan hade vi ju arrangerat Körbaraköörändainikaklethälsocamp och jag hade svårt att vara med på så mycket träning och verken tog kål på mig så trodde inte jag skulle hålla för att lira lite handboll igen.

Jag bestämde mig för att försöka min inte ta några risker att skada mig ännu mer. Jag började alltid med att värma upp kroppen ordentligt själv innan vi skulle börja uppvärmningen med laget bara för att jag ville att min kropp skulle vara ordentligt varm när jag började jogga igång och värma upp.

Första matchen började väl inte som vi hade hoppats vi förlorade med 9-10 mot Frölunda. Andra matchen ryckte vi upp oss och vann stort mot Matteuspojkarna.

Det kändes i kroppen efter 2 spelade matcher att man inte är 18 år längre. Vi skulle vara tvungna att vinna eller spela oavgjort vår 3:e match för att vi skulle fortfarande ha en chans att ta oss till Semifinal på hemmaplan.

Vi mötte Mantorp i vår tredje match och matchen blev jämn och tuff vi kämpade oss in i matchen och när det är 3 min kvar så leder vi med 10-9 och har 3 anfall på oss att avgöra matchen men orkar inte och Mantorp gör 10-10 när det är 5 sek kvar av matchen.

Nu var vår enda chans kvar att vi var tvungna att slå favoriterna till hela turneringen Guif med massor av killar som har spelat på elitnivå och varit proffs i sitt lag. För oss fanns inget annat än bara vinna i tankarna. Vi skulle iallafall ge dom en ordentlig match. Matchen blev tuff och mycket fula knep från båda håll, vi tog kommandot i matchen och styrde den dit vi ville. Vi vann matchen med 15-11.

20140512-110854.jpg

20140512-110907.jpg

20140512-110918.jpg

Vi gick vidare till semifinal och där fick vi möta Sävedalen med gamla spelare från Sävehof och Önnered. Vi orkade liksom inte ladda om efter vår tuffa match innan och vi förlorade med 7-11.
Det blev match om 3:e pris och där mötte vi Wasaiterna. Till denna match hade vi en lite suprise till alla som va där och kolla på oss. Vi hade fått ner en TV-kändis som dagen innan va på Let’s Dance finalen och skakat på sin rumpa, jag snackar om Gladiatorn
Aris ” Phoenix ” Schantez.

20140512-111744.jpg
Vi började uselt mot Wasaiterna och låg snabbt under med 1-7 och i halvlek stod det 4-10. Men vi lovade oss själva att aldrig ge upp. Vi kämpade oss in i matchen och när det är 10 sekunder kvar så drar Aris in 12-12 bollen och det blir förlängning och där gör Wasaiterna snabbt ett mål och när det återstår 15 sekunder drar Aris igen iväg en projektil som gör att det blir Sudden och det betyder att den som gör mål först vinner. Vi försvarade oss bra och räddade första motanfallet och som vanligt tog Aris fart och ett skott mot mål som går in.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa den gick in och vi kom på 3:e plats härlig känsla att komma igen och vinna och vilken känsla för Phoenix som kom in i sista matchen och får avgöra på detta sätt.

Du är grym mannen så jäkla stolt att få lära känna dig.

Contact us