Vilka dagar???? Vilka underbara dagar uppe i Stockholm???? Att få sitta och göra ett avslut på sitt gamla liv och starta upp sitt nya med helt ny bild är så sjuuuukt underbart. Jag har sagt detta förut och detta är mitt 2015. Jag tar med mig så mycket erfarenhet från det gamla och många härliga minnen men nu ska det också skapas något helt unikt och magiskt. Jag är oerhört ödmjuk och stolt över dom underbara människor som jag har runt mig just idag, jag är tacksam att varje dag framåt från idag att vakna upp med en ny syn på dagen och utmana alla dagar framöver. Är oerhört glad att vårt kära @kbkhalsocamp.se kommer få ett fantastiskt lyft från och med nästa camp som går av stapeln 23-26/7. Att få träffa och lära känna människor som är entreprenörer och fantastiskt framgångsrika och som tror på mig och @nevergiveupjess.se och vår affärsidé är stort riktigt stort för oss. Jag vill också tacka @modelhousesweden för att ni tog emot oss med öppna armar för att ta lite fotograf bilder för att avsluta detta kapitel och börja det nya!!! Ni är helt underbara. Tack Tack Tack från botten av mitt hjärta. 

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag

   
                 

Contact us