Hej allihopa!!

Har haft en sjukt jobbig helg mentalt! Jag vet att det inte är rätt att tänka så men fan va besviken jag är på mig själv. Har haft en dag då jag bävat för denna då jag känt mig i så dålig form och rasat lite i min mentala resa. Jag jobbar varje dag med den men varje dag är unik.

Vi va påväg till ett dop som vi vart bjudna på med massa släkt och min grymma kusin skulle döpa deras fantastiska dotter.
Men när jag väl skulle fixa till mig så kände jag att fan byxorna passade inte som jag ville och allt rasade för mig. Jag kände direkt vilken ångest jag fick för att åka dit. Hur skulle alla reagera på att jag gått upp i vikt? Hur många skulle glädjas av det och påpeka det för mig?

Jag bestämde mig ändå att åka även fast det va vemodigt men jag sa att jag gör det för familjens skull. Sagt och gjort så åkte hela familjen bort och det första kommentaren jag möts av är ” Har du gått upp i vikt? ” redan där kändes det rakt in i hjärtat att detta kommer bli jobbigt.

Vi åkte till kyrkan och hade dopet som va fantastisk och vill önska er all lycka i framtiden. Efteråt så vankades det lite fest för släkt och vänner på en lokal restaurang. Där började det hela med att man får sånna sjuka blickar och jag går och sätter mig på min plats som vi fått. Där började det med att jag börjar nästan äta bara för att dämpa ångesten.

Jag fick höra hela kvällen från massa olika ” vänner & släkt ” hur mycket jag gått upp i vikt men ärligt.
VEM FAN ÄR NI SOM SKA DÖMMA MIG!!!

VEM HAR GETT ER RÄTTEN TILL ATT SÄGA SÅNNA GREJER OCH TRYCKA NER MIG!!
Ja jag har varit med i Biggest Loser!! Ja jag har gått upp i vikt!! Nej jag har inte lyckats hålla vikten!!

JA JAG HÅLLER HÄLSOCAMPS!!!

Många undrar hur JAG kan hålla i HälsoCamp men det gör jag inte utan JAG bara arrangerar dom!! Jag är lika mycket deltagare som alla andra som kommer dit. Jag gör detta för min egen skull ingen annans skull utan för MIN skull. Jag vill nå dit jag vill och jag vill bli mitt bästa JAG.

Jag ska inte längre behöva känna så bara för att någon tycker och tänker om mig att jag är på ett visst sätt som tydligen inte är bra i deras ögon men vet ni vad??

Jag kommer från och med idag den 23/2 att fullständigt skita i vad andra tycker och tänker om mig!! Det kommer va svårt i början men det är det med allt.

Jag kommer fortsätta att hålla på med det jag tycker är roligt och som jag utvecklas av. Jag ska inte tillbaka till något jäkla negativt ekorrhjul som får mig att må dåligt och känna skuld.
Jag vill må bra och kunna finnas för min underbara fru och barn samt några därtill som stöttat mig.
Jag vill bara tacka min underbara kusin för att du bjöd mig och min familj och önska dig och din familj all lycka. Jag fick mig en käftsmäll som väckte mig ordentligt så nu blir det att ta hjälp från några av mina ” nya vänner ” som jag lärt känna det senaste året för att ta tag i mig själv.

Jag har skrivit det förut att detta ska bli mitt bästa år och nu är det upp till bevis.

Har DU känt något liknande så skriv gärna och kommentera?

Nu knyter jag näven och kämpar mot mitt bästa JAG. Tack alla ni som läser och inspirerar mig.

PS. Denna helg va jag inte med på ett enda kort för att jag kände att jag inte va fin.

LOVE U ALL

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

(null)Grattis Mikael & Elisa till er dotters dop. Ni är underbara.

(null) Grattis även till dig Antonio som fyllde 23 bast som jag sa det är dags nu.

(null) Hahahah min underbara minsting tog en selfie. Älskar dig!!!

Tack till ABS Wheels för däcken! köp deras billiga sommardäck här

Contact us