Jag är så jäkla glad och stolt av vilka underbara människor jag har med att göra. Att få vara med om människors förändring gör mig en större människa och jag älskar det jag får göra. Idag fick jag och min kollega några fantastiska ord av två underbara människor. Susanne Järlefjord skriver så här i gruppen:

20140806-005126-3086063.jpg
Slejman och Jess…..
På första campen kände jag en enorm stress.
Jag var rädd att va störst, att aldrig va först.
Att ge upp innan det börja, men jag ville ju svettas i min tröja.
Jag vågade ta steget ut, det hade jag aldrig trott om mig förut.
Jag var alltid den som gick ett steg bakom alla andra, men nu har jag fått en helt annan väg att vandra.
Jag har släppt min osäkerhet inför nya pass, bara att ge järnet jag är ju faktiskt rätt vass.
Med ert pepp och stöd har ni fått upp denna tjejens glöd.
Med verktyg från Sofias out of comfortzon, har jag lärt mig att ta ton.
Jag vågar mig ut i skog och mark, i backen blir jag stark.
Roger, ja Roger, du fick mig att gråta, men du hjälpte mig även att höra mig låta.
Jag är stark, fabulous, amazing och snygg, med dina ord kan jag känna mig trygg…
….med mig själv dag som natt, jag lyfter för er alla min guldfärgade hatt.
Jag bugar och bocka´ jäklar vad ni fått mig att rocka……
Tusen tack…..
Och jag vart helt tagen av detta… Några minuter senare dimper ett nytt inlägg som gör att jag får ännu en tår. Ola Åkesson skriver så här i gruppen:

20140806-005415-3255606.jpg
Eftersom dagens träning faktiskt blev gjord i tid så hade jag lite tid över till annat smått och gott. Kom då in på denna sidan när jag satt och levde i min egen lilla värld. Och då började jag ju så klart att spåna över vem som som är en hjälte i mitt liv, jag behövde då inte tänka så länge om jag ska vara ärlig. Det kom upp två namn och en grupp i mitt huvud. Att man genom en ”liten” facebookgrupp kan beröra så många människor och göra så att de styrks så mycket som denna grupp har lyckats göra. Jag är evigt tacksam för all hjälp som jag har fått från gruppen och framförallt från de två som är grundarna till denna grupp. Att jag och många andra har växt så mycket som människor är för mig helt ofattbart. Att känna denna glädjen som jag känner när jag tänker på gruppen är nästan löjligt, och jag tänker på gruppen konstant. Även jag, den minst känslosamma personen någonsin kan få fram krokodiltårar, jag grät vid flertal tillfällen efter camp 1 och även under och efter camp 2. Och allt detta pga av sån otrolig glädje och ett lyckorus som har skapats inom mig. Tack Jessica Hellback och Slejman Karadag , för mig är ni äkta vardagshjältar

http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/

Tack allihopa för att ni berikar mitt liv. Tack också för att jag får vara med er på eran resa och få ha er som vän.

LOVE U ALL ❤️

Contact us