Hej ni underbara!! 

Har varit uppe i Stockholm för att träffa massa företag och riktiga vänner innan skutan bär mot Ekolsunds Slott för 5:e gången med KBK HälsoCamp. Jag och Jessica han även hunnit att äta en underbar lunch med min grymma vän och hans underbara familj Robert Wickström. 

Jag och min kollega Jessica träffades upp och åkte till Götgatan för att träffa våra PTn som vi ska ha på Campet. Fick träffa 2 helt galet underbara människor som jag inte kommer släppa taget om. Tomas & Malin ni är rakt igenom helt underbara och skoj att man kan klicka så med människor man precis träffat. 

Jag och Jessica hade bokat upp oss på massa möten från morgon till kväll hela tisdagen så var inne i stan och mötte upp henne tidigt, vi satte oss och började kika på hur helgen skulle se ut och planerade allt i minsta detalj. Vid 12 snåret hade vi vårt första möte med ett av Sveriges största inom sin branch och kan säga att vi inte hade så stora förhoppningar om vad som komma skall. 

Detta mötet slutade med dunder och brak och helt plötsligt stod vi där efter mötet helt i extas kommer berätta mer lite längre fram. 

Möte 2 var med en kille som med hela sitt hjärta brinner för det han gör och vi är sjukt stolta att kunna jobba med dig Mattias Kallio för du gör så mycket för oss som underlättar vårt jobb som vi brinner för. Pratade lite hur och vad vi ska göra för att hålla liv på vår sida. 

Möte 3 var med ett företag som jobbar med en grym produkt som JAG älskar. Wildchips dom är med som samarbetspartners till våra Camper och vi blev även deras ansikte utåt som Ambasadörer så nu ska vi hjälpa dom att nå ut och få ut denna fantastiska produkt ännu mer på marknaden. Är ni intresserade så maila eller kommentera så kan vi lösa något tillsammans eller är du distributör så är det ännu bättre. 

Vi mötte upp ett gäng underbara människor som är med i vår fantastiska FB grupp som heter Körbaraköör och ska äta middag inna det va dags att åka mot slottet. Vi möttes upp på Café Kladkakan på Gamla stan för att äta en god middag och bara umgås. Jag smaskade i mig en av mina favoriter och det är deras Hälsotallrik som jag starkt rekommendera om ni är där. 

Jag vill bara säga ett stort tack ni underbara människor som finns där som vänner ni är bara underbara. 

Vi fortsatte mot Ekolsunds Slott för att börja förbereda allt som ska fixad innan deltagarna kommer fram och som alltid så går vi vår runda för att kolla hur läget ser ut. Det har varit en tuff period för mig från december fram till just detta Camp. Har fått jobba riktigt hårt för att ens ha chansen att få vara på plats. Men när vi äntligen va på plats så brast det för mig rent mentalt. Jag visste att detta camp skulle bli det svåraste av dom alla vi har haft men jag hade bestämt mig för att lyckas och ingen ska få stå ivägen för mina drömmar längre. 

Jag har haft fantastiskt stöd av min familj och min kollega, Tack verkligen för att ni ställt upp på mig. Jag vill bara skriva lite till om detta underbara Camp5 vi hade i förra veckan. Vilken underbar helg med fantastiska deltagare som bjöd på sig själva och vågade öppna sig för alla och vågar ta steget utanför den berömda Komfortzonen. 

Jag vill bara tacka ödmjukast från botten av mitt hjärta för att ni tar chansen att komma på dessa Camps. Att ni är så fantastiska och bjuder på er själva samt att ni hittar vänner för livet. 

Jag vill berätta att jag och min kollega Jessica fick ett underbart brev som bekräfar hur mycket det vi gör betyder för människor. 

Jag har frågar denna person om jag får lägga upp brevet men självklart anonymt. 

” Hej Jessica och Slejman!

 Från hela mitt hjärta: TACK.

Tack för allt ni gör.

Tack för att ni stöttar.

Tack för att ni bryr er.

Tack för att ni aldrig ger upp.”

 

Jag är till synes en glad, positiv och attraktiv kvinna (självförtroendet är det inget fel på Emoji). Jag har aldrig varit överviktig. Mitt problem finns inombords, så det är svårt för andra att förstå och kanske då även stötta mig.

 

Jag har tidigare varit ungdomsledare, kursledare och höll i olika utbildningar. För bara några år sen var jag aktiv gruppledare/träningsinstruktör på gym. Detta fixade jag galant trots att jag har en bakgrund av sex års mobbing, sexuella övergrepp, alkoholmissbruk, depressioner, ätstörningar, bulimi, tankar om att ta mitt eget liv. En obefintlig självkänsla.

 

Sen hände något. Min bakgrund kom ikapp mig och jag fick en käftsmäll. Jag bestämde mig för att mina barn aldrig skulle behöva växa upp såsom jag gjort, med för höga krav, utan stöd, utan värme och kärlek, utan självkänsla. Jag tog ansvar för mitt liv och därigenom även mina barn. Sommaren 2012 började jag min inre resa: MediYoga, samtalsterapi, KBT, mindfulness m.m. Sakta men säkert började allt nystas upp, bit för bit. Bearbeta, acceptera, förlåta… Jag vet inte hur många gånger jag föll men jag reste mig upp. Beslutsam.

 

Sen hände det något igen. Jag rasade. Hårt. Jag var hyper stressad, blev sjuk igen av min IBS och sommaren 2014 fick jag en panikångest attack. Jag trodde att det skulle gå över men i höstas var jag så sjuk att jag inte kunde åka buss eller tåg, inte ens sitta i en min bil själv. Jag kunde inte ta mig till läkare för att få den hjälp jag akut behövde. Jag tog hjälp av min sambo och en nära vän och träffade läkare, blev sjukskriven och började äta både antidepressiva och lugnande medicin. I början kunde jag inte ens gå utanför dörren utan en lugnande tablett men jag bestämde mig redan från början att jag skulle ta mig tillbaka, bli frisk. Det gick som jag bestämt. Jag började jobba, motionera, gå ut, röra mig, utmana mig. Fast besluten. Jag slutade med den antidepressiva medicinen för exakt två veckor sen och den lugnande behöver jag nog inte längre. Yes! Men jag var livrädd inför campet. Genom er omtanke, ödmjukhet och stöttning tog jag mig dit. Den största utmaning jag någonsin ställts inför!

Kärlek och Omtanke, 

Kvinna 32 år 

Deltagare KBK Hälsocamp 5

Hur ska man inte bli glad och fortsätta att kämpa för att göra dessa Camper större och bättre. 

Här kommer ännu ett vi fick idag från en som va med på Camp4. Om ni förstår vad detta betyder för mig? 

Kärlek & Respekt 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us