Hej allihopa.

Vilken fantastisk helg jag har haft. Började i fredags då min bästa vän och kollega kom till Skövde för att planera det sista på vårt nya koncept KBK HälsoCamp On Tour.

Vi hade även en utbildning i Göteborg som var inplanerad sedan en längre tid. Vi var på Bungypump utbildning där vi blev mötta på bästa sätt av Anita Bergström som skulle hålla vår utbildning.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) tack verkligen för denna underbara dag och visst klarade jag och Jessica utbildningen så nu är vi certifierade Bungypump instruktörer för Bungy Pump World Association.

(null)

Efter en hektisk dag i Göteborg så träffade vi även på en KBK vän som heter Erik Hansson och vilken härlig människa. Hoppas verkligen jag kommer ha tid att träffa honom fler gånger lite längre fram. Det blev dock en rask visit då vi hade våra medhjälpare som väntade på oss i Skövde. Line, Susanne och Ola är tre underbara människor som vi frågade om dom skulle kunna tänka sig att hjälpa oss med premiären av vårt
”Mini HälsoCamp” som vi kallat KBK HälsoCamp On Tour vilket är menat att vi ska åka runt i olika städer för att köra en
hälso & inspirations dag.

Det fixades och donades en massa dagen innan och allt för att se till att dagen skulle bli så bra som möjligt för alla som skulle komma.

Söndagen va här och vart väldigt nervös inför eventet och hoppades att vi skulle få en hel del deltagare som skulle komma så att vi skulle kunna skänka pengar till Cancerfonden #nevergiveup som startats av Susanne Dalsätt. Vi lyckades skrapa ihop 6000kr till Susannes fond som hon startat från KBK HälsoCamp On Tour.

(null)

Tack till alla underbara som ställt upp och hjälpt oss under denna helg.

(null)Jag vill också tacka våra samarbetspartners som skänkt och hjälpt oss.
Energi träningscenter

(null)Grönsakshuset i Skövde

(null), O’Learys i Skövde

(null) samt Team Sportia i Skövde

(null)
Roupéz Profile AB

(null)

Tack allihopa för hjälpen.

LOVE U ALL.

Med vänlig hälsning,
Slejman Karadag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Contact us