Så jäkla skoj att mosa av ett morgon pass med frugan och pusha varandra. Idag blev det armar och bröst och det blev bra tryck idag igen på träningen. Träningen känns grymt bra och kosten börjar funka bättre men inte riktigt 100% ännu men jag jobbar på det. Jag ska hitta min balans och följa den för att nå mina mål. Nu har jag kört ett pass om dagen mån-ons och kroppen mår prima och tycker att kroppen hänger med känns även lite bättre när det gäller maten men är inte där riktigt till 100% ännu men jag jobbar mig dit lite varje dag. Det känns så skönt att kunna gå ner och slakta av ett pass tillsammans med sin älskade och pusha varandra att orka lite mer. 

Tack Maria för att du finns i mitt liv och att du har stått vid min sida under alla dessa år!! Du betyder så sjukt mycket för mig och du jar stått och kämpat vid min sida i både gott & ont. Vet inte vart jag hade varit idag om du inte hade funnits kvar vid min sida??? Vill bara förklara att du är min solstråle och min energi källa och varje dag jag vaknar upp vid din sida känner jag att jag bara blir starkare och starkare för varje dag som går. Tack älskling för att du är du och att du kämpar vid min sida tillsammans är vi starka och klarar av ALLT. Från botten av mitt hjärta TACK ÄLSKLING!! 

Här är lite bilder: 

Kärlek & Respekt 

LOVE U ALL 

Med vänlig hälsning,

Slejman Karadag 

Contact us