Hej alla underbara!! 

Wow säger jag bara vilken respons det varit på mina senaste inlägg!! Tack alla ni som tagit er tid att skriva till mig och skickat lyckoönskningar till min Gastirc Sleeve operation. 

Nu har jag vart hemma i 2 dagar och känner mig rätt så pigg faktiskt. Efter operationen på uppvaket va det inte lika lätt utan kände mig helt överkörd och mådde dåligt vilket jag fick väldigt mycket smärtlindring för och gjorde mig helt slut i kroppen att jag knappt hålla mig vaken. 

Fick besök av min fru och dotter samt mina föräldrar men jag skickade hem dom eftersom jag inte kunde hålla mig vaken utan ”sov” hela dag 1 på sjukhuset. 

Vaknade upp typ 7 gånger under natten då man ej kunde vrida och vända på sig. Det känns som man gjort 1000 situps hela tiden ?. Det va dags för första måltiden efter operationen vilket gjorde mig lite nervös! En hel dl lättfil blev det, ja denna dl tog mig nästa 55 min att få i mig och det va en liten tankeställare jag fick. eller 1 dl sparrissoppa som också tar en lång stund att få ner. 

Jag hade svårt att svälja mina tabletter och fick såna kräkreflexer att jag tog i så med magen att jag började blöda från ett av såren. Jag blev omplåstrad och tillsagd att ta tabletterna typ 10 min mellanrum mellan varje tablett. Så här ser det ut! 5 små snitt på magen. 

Jag vill verkligen tacka alla er som lämnat kommentarer här på bloggen, FB, Instagram & LinkedIn. Det betyder så oerhört mycket för mig för min fortsatta resa mot mitt bästa JAG!! 

Detta va inget lätt beslut att ta men efter 2 månaders prover och tester på sjukhuset med massa olika svar som visar att kroppens balans och förbränningsnivå inte är på rätt nivå så bestämde jag och läkarn att det skulle va bra för mig att göra detta ingrepp kanske nått skulle hända med kroppens funktion till det bättre. 

Jag ska göra allt i min makt att ta tag i detta nu och styra det mot den väg jag vill och hoppas kunna fortsätta inspirera och motivera andra till att må bra. 

Via mitt och min kollegas                        KBK HälsoCamp så är det precis det som är saken att ge människor chansen att synas, höras, vara en del av en grupp, bekräftas och bara få vara sig själv. Ingen stress inget annat bara va där för sin egen skull för allvarligt talat hur ofta har vi tid för just oss själva??? Kolla in KBK HälsoCamp

Jag tycker att efter så kort tid efter en operation så känner jag mig faktiskt i bra form, alltså jag har kanske inte högsta energi nivån just nu men är ändå rätt pigg, jag va ute på en promenad i ca 20 min igår. Idag blir det liten promenad igen för att få lite frisk luft. Men märker också snabbt att man börjar frysa mycket lättare vilket gör att man får ta på sug ordentligt. 

Tack igen alla ni som vill följa denna resa. 

KÄRLEK & RESPEKT 

Med vänlig hälsning,

SLEJMAN KARADAG

Contact us